Witaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problem]
Offline
Jatina
Ta, której nikt nie lubi



Posty: 53
Tematy: 9
Sie 2016
2
Slytherin
#1
Specyfikacja techniczna komputera: Intel ® Celeron ® CPU P4600 @ 2.00GHz 2.00 GHz 
RAM ; 4.00GB (dostępne 2,49GB )
Wersja systemu: 32x(chodziło!!!!!!!!)
Opis problemu: Kiedy włącam, ładuje się, a pod koniec wyłącza i crashhhh. A jak próbuje właczyć przez orginalny launcher , a nie minecraft, pokazuje się Błąd.
Screeny: (podawane w linkach do imgur)
Treść błędu: 

Przed założeniem tematu, przeczytałem/am FAQ launchera, i nie znalazłem/am rozwiązania swojego problemu. TAK
Online
bogo36
Czarodziej



Posty: 338
Tematy: 44
Gru 2014
122
Gryffindor
#2
Mam wywróżyć o jaki błąd chodzi? Daj raport crasha,
Online
Leinad
Moderator


Moderator

Posty: 389
Tematy: 55
Sie 2015
154
Slytherin
#3
Ten błąd (o ile to chodzi o ten) jest już naprawiany. Mam tak samo, podobnie jak inni gracze.
[Obrazek: tumblr_oigy84SYjR1qiumu6o3_r2_250.gif]
Offline
Jatina
Ta, której nikt nie lubi



Posty: 53
Tematy: 9
Sie 2016
2
Slytherin
#4
(15.09.2016 18:24)Leinad napisał(a): Ten błąd (o ile to chodzi o ten) jest już naprawiany. Mam tak samo, podobnie jak inni gracze.

Czyli po naprawie wszystko będzie OK
?

:     



Offline
Jatina
Ta, której nikt nie lubi



Posty: 53
Tematy: 9
Sie 2016
2
Slytherin
#5
Halo kurde pomoże mi kto?
Offline
em411
Head Administrator


Head Administrator

Posty: 304
Tematy: 46
Gru 2014
459
Hufflepuff
#6
Spróbuj przeinstalować teraz hapla.
Offline
Jatina
Ta, której nikt nie lubi



Posty: 53
Tematy: 9
Sie 2016
2
Slytherin
#7
(20.09.2016 17:23)em411 napisał(a): Spróbuj przeinstalować teraz hapla.

No właśnie się martwię, ponieważ jak usunęłam hapla z folderu i zainstalowałam nowy, to wychodzi znowu : Lancher nie może odczytać danych z serwera. I crash. Ale spróbuje jeszcze raz.
Offline
Jatina
Ta, której nikt nie lubi



Posty: 53
Tematy: 9
Sie 2016
2
Slytherin
#8
To nic nie pomogło...
Offline
Jatina
Ta, której nikt nie lubi



Posty: 53
Tematy: 9
Sie 2016
2
Slytherin
#9
@ODŚWIEŻAM >>> POMOCY

ZMieniłam na jave 8 101 na 82x i teraz nie chce sie włączyć

A, nie, nadal crash...

Sad)

:C

A ja tak strasznie chciałam być na Krwawym Zmierzchu... Pomóżcie :'(
Offline
skmedix
ʌǝp ɹǝɥɔunɐlʞs


Technik

Posty: 99
Tematy: 5
Cze 2015
325
Hufflepuff
#10
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Medix does not exist



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2017 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2017.