Witaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problem]
Offline
Kiyoko
Małżowina uszna mieszkająca w Czarnobylu



Posty: 93
Tematy: 11
Lip 2016
52
Ravenclaw
#1
Specyfikacja techniczna komputera: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Wersja systemu:  x64
Opis problemu: Kiedy próbuję odpalić Hapla ( Przez tiare ) Wtedy muszę wybrać launchera, po wybraniu pokazuje się "Gotowe(1)" i długo się ładuje.. próbowałam odinstalowaywać i nic..
Screeny: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Treść błędu: (Nie ma)

Przed założeniem tematu, przeczytałem/am FAQ launchera, i nie znalazłem/am rozwiązania swojego problemu.
[Obrazek: tumblr_mja1v1Tynn1qj00lio1_500.gif]
Offline
nitala02
Specjalistka od balkonów



Posty: 187
Tematy: 28
Mar 2016
76
Slytherin
#2
Mam tak samo
Offline
mateuszwwl
Profesor Historii Magii


Pracownik Hogwartu

Posty: 81
Tematy: 13
Wrz 2015
158
Ravenclaw
#3
Mam podobny problem,lecz uruchamiam paczkę hapla bezpośrednio przez SKlauncher i wszystko działa poprawnie.
[Obrazek: giphy.gif]
Offline
nitala02
Specjalistka od balkonów



Posty: 187
Tematy: 28
Mar 2016
76
Slytherin
#4
(02.10.2016 13:22)mateuszwwl napisał(a): Mam podobny problem,lecz uruchamiam paczkę hapla bezpośrednio przez SKlauncher i wszystko działa poprawnie.

A jak to uruchamiasz?
Offline
Zaha
Zmienny jak kobieta



Posty: 63
Tematy: 8
Sie 2016
18
Gryffindor
#5
Uruchamiasz po prostu sklauncher i przy wybieraniu wersji powinno być Hapel.
[Obrazek: 979997726514daf87e2cf5.png]
Offline
nitala02
Specjalistka od balkonów



Posty: 187
Tematy: 28
Mar 2016
76
Slytherin
#6
(02.10.2016 13:35)Zaha napisał(a): Uruchamiasz po prostu sklauncher i przy wybieraniu wersji powinno być Hapel.

Eh tylko ze ładuje się i nie chce sie załadować do końca
Offline
mateuszwwl
Profesor Historii Magii


Pracownik Hogwartu

Posty: 81
Tematy: 13
Wrz 2015
158
Ravenclaw
#7
Za domyślny launcher w ,,czapeczce'' hapla mam ustawiony SKlauncher 


[Obrazek: SOWKuTU.png]
[Obrazek: giphy.gif]
Offline
nitala02
Specjalistka od balkonów



Posty: 187
Tematy: 28
Mar 2016
76
Slytherin
#8
(02.10.2016 13:38)mateuszwwl napisał(a): Za domyślny launcher w ,,czapeczce'' hapla mam ustawiony SKlauncher 


[Obrazek: SOWKuTU.png]
no i ja tak uruchamiam i sie nie laduje do konca tylko zatrzymuje na texture manger 4 i sie dalej nie ładuje
Offline
Kiyoko
Małżowina uszna mieszkająca w Czarnobylu



Posty: 93
Tematy: 11
Lip 2016
52
Ravenclaw
#9
Problem rozwiązany ;-; 
Proszę o zamknięcie wątku, bo będą jeszcze pisać ;/
[Obrazek: tumblr_mja1v1Tynn1qj00lio1_500.gif]
Offline
Nico
Mokry



Posty: 217
Tematy: 15
Sty 2015
163
Gryffindor
#10
W takim razie zamykam i przenoszę.



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2017 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2017.