Witaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problem]
Offline
Kiyoko
Alpaka



Posty: 48
Tematy: 6
Lip 2016
12
Hufflepuff
#1
Specyfikacja techniczna komputera: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Wersja systemu:  x64
Opis problemu: Kiedy próbuję odpalić Hapla ( Przez tiare ) Wtedy muszę wybrać launchera, po wybraniu pokazuje się "Gotowe(1)" i długo się ładuje.. próbowałam odinstalowaywać i nic..
Screeny: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Treść błędu: (Nie ma)

Przed założeniem tematu, przeczytałem/am FAQ launchera, i nie znalazłem/am rozwiązania swojego problemu.
Moja Banda 
[Obrazek: zp6mui.gif]
Offline
nitala02
Uczennica Hogwartu



Posty: 106
Tematy: 12
Mar 2016
31
Slytherin
#2
Mam tak samo
Offline
mateuszwwl
Stażysta w DMWC



Posty: 79
Tematy: 12
Wrz 2015
116
Ravenclaw
#3
Mam podobny problem,lecz uruchamiam paczkę hapla bezpośrednio przez SKlauncher i wszystko działa poprawnie.
[Obrazek: giphy.gif]
Offline
nitala02
Uczennica Hogwartu



Posty: 106
Tematy: 12
Mar 2016
31
Slytherin
#4
(02.10.2016 13:22)mateuszwwl napisał(a): Mam podobny problem,lecz uruchamiam paczkę hapla bezpośrednio przez SKlauncher i wszystko działa poprawnie.

A jak to uruchamiasz?
Offline
Zaha
Zmienny jak kobieta



Posty: 41
Tematy: 6
Sie 2016
8
Slytherin
#5
Uruchamiasz po prostu sklauncher i przy wybieraniu wersji powinno być Hapel.
[Obrazek: h10C0DCB4]
Offline
nitala02
Uczennica Hogwartu



Posty: 106
Tematy: 12
Mar 2016
31
Slytherin
#6
(02.10.2016 13:35)Zaha napisał(a): Uruchamiasz po prostu sklauncher i przy wybieraniu wersji powinno być Hapel.

Eh tylko ze ładuje się i nie chce sie załadować do końca
Offline
mateuszwwl
Stażysta w DMWC



Posty: 79
Tematy: 12
Wrz 2015
116
Ravenclaw
#7
Za domyślny launcher w ,,czapeczce'' hapla mam ustawiony SKlauncher 


[Obrazek: SOWKuTU.png]
[Obrazek: giphy.gif]
Offline
nitala02
Uczennica Hogwartu



Posty: 106
Tematy: 12
Mar 2016
31
Slytherin
#8
(02.10.2016 13:38)mateuszwwl napisał(a): Za domyślny launcher w ,,czapeczce'' hapla mam ustawiony SKlauncher 


[Obrazek: SOWKuTU.png]
no i ja tak uruchamiam i sie nie laduje do konca tylko zatrzymuje na texture manger 4 i sie dalej nie ładuje
Offline
Kiyoko
Alpaka



Posty: 48
Tematy: 6
Lip 2016
12
Hufflepuff
#9
Problem rozwiązany ;-; 
Proszę o zamknięcie wątku, bo będą jeszcze pisać ;/
Moja Banda 
[Obrazek: zp6mui.gif]
Offline
Nico
Mokry



Posty: 182
Tematy: 13
Sty 2015
108
Gryffindor
#10
W takim razie zamykam i przenoszę.



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2016.