Witaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problem] SKMedix Launcher
Offline
Haru-san
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Oct 2016
0
#1
Specyfikacja techniczna komputera: Intel® Core9TM0 i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz (RAM - 8,00 GB wolne 7,88GCool 
Wersja systemu: 64 bitowy.
Opis problemu: Wchodzę normalnie do Hapel wybieram launchera (SKMEDIX - Sklauncher) i na 1 mi się zawiesza. 
Screeny: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]



Przed założeniem tematu, przeczytałem/am FAQ launchera, i nie znalazłem/am rozwiązania swojego problemu - Nie, chyba że jestem ślepy. 
Offline
Pecie
Moderator


Moderator

Posty: 196
Tematy: 9
Jun 2015
101
Slytherin
#2
Gdy zatnie Ci się na "1" wyłącz updater i spróbuj odpalić Hapla poprzez sklauncher ręcznie.
[Obrazek: RZnoLti.gif]
Offline
Haru-san
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Oct 2016
0
#3
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się] 

Teraz nie odpowiada ;-;-
Offline
Pecie
Moderator


Moderator

Posty: 196
Tematy: 9
Jun 2015
101
Slytherin
#4
Nie klikaj nic podczas włączania, wtedy się odpali Smile
[Obrazek: RZnoLti.gif]
Offline
Haru-san
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Oct 2016
0
#5
Wybacz jestem dość niecierpliwym dzieckiem, nie będę nic klikał do 17:00 po tym jak się nie odpali napiszę ponownie.

Temat do zamknięcia. 

Wszystko działa i jest w porządku, dziękuję za pomoc za to macie plusa u mnie Cool



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2016.