Witaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem, gra
BellaLavrence
SPINNEREM KRECE PO TO MAM RECE



Posty: 308
Tematy: 15
Gru 2014
117
Slytherin
#1
Bug 
Nie pomogło nic, co było proponowane w poprzednim wątku, a skoro tamten został zamknięty to zakładam nowy.

Specyfikacja techniczna komputera: Windows 10, 4 GB Ramu
Wersja systemu: x64
Opis problemu: Podczas włączania launchera występuje crash.
Screeny: -
Treść błędu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]

Przed założeniem tematu, przeczytałem/am FAQ launchera, i nie znalazłem/am rozwiązania swojego problemu.
[Obrazek: 9jRjd2b.gif]
Pecie
Ex-"Scripter"



Posty: 318
Tematy: 20
Cze 2015
221
Slytherin
#2
Cytat:-Xmx2G -Xms2G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -XX:+UseParNewGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AggressiveOpts -XX:+UseFastAccessorMethods -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Xmn512M
Spróbuj z tym
[img=0x270]https://i.imgur.com/2rUMtJ7.gif[/img]
BellaLavrence
SPINNEREM KRECE PO TO MAM RECE



Posty: 308
Tematy: 15
Gru 2014
117
Slytherin
#3
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
teraz już w ogole nie wiem co się dzieje
[Obrazek: 9jRjd2b.gif]
David678
Czarodziej



Posty: 228
Tematy: 17
Paż 2016
47
Gryffindor
#4
(09.10.2016 17:07)BellaLavrence napisał(a): [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
teraz już w ogole nie wiem co się dzieje

@Spróbuj zainstalować "Intel" sterownik masz linka : [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
A wogólę to ty masz JAVE 64-bit? Jeśli nie to może to jest wina.
[Obrazek: tumblr_mkwd37FsRb1r43qb9o1_500.gif]
BellaLavrence
SPINNEREM KRECE PO TO MAM RECE



Posty: 308
Tematy: 15
Gru 2014
117
Slytherin
#5
Jak odpisywałam, ten sterownik nie działa. A java się zgadza.
[Obrazek: 9jRjd2b.gif]
nitala02
Specjalistka od balkonów



Posty: 181
Tematy: 28
Mar 2016
77
Slytherin
#6
Windows 10 nie jest najlepszy radzilabym ci zmienic np na 7
xPixelx
Moderator


Moderator

Posty: 143
Tematy: 29
Gru 2014
85
Slytherin
#7
Masz przypisane za dużo RAM do launchera. Zmień argumenty na (-Xmx1G -Xms1G).
Niedostępny
Remy
Czarodziej



Posty: 286
Tematy: 1
Sie 2015
76
Ravenclaw
#8
Kod:
Java HotSpot(TM) Client VM warning
...czyli masz Javę 32-bitową, 64-bitowa wyświetla w komunikacie "Java HotSpot™ 64-Bit Server VM warning"

Zainstaluj Javę stąd: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się] [opcja Windows Offline (64-bitowa)]

Jestem pewny, że to jest to na 100%, innym też tak radziłem i działało, jeśli zainstalowali dokładnie to, co mówiłem.
BellaLavrence
SPINNEREM KRECE PO TO MAM RECE



Posty: 308
Tematy: 15
Gru 2014
117
Slytherin
#9
@nitala02 znając zycie trwale uszkodzilabym urządzenie
@xPixelx w jvm wkleiłam tamto, co podal mi @Pecie, a tam jest na dwa, czy ja cos pomieszałam??
[Obrazek: 9jRjd2b.gif]
nitala02
Specjalistka od balkonów



Posty: 181
Tematy: 28
Mar 2016
77
Slytherin
#10
Hm moze nie jest java przypisana do hapla



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2017 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2017.