Witaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problem] Przebywanie na serwerze
Offline
Cupp
Czarodziej



Posty: 64
Tematy: 11
Apr 2015
26
#1
Exclamation 
Specyfikacja techniczna komputera:
Ram: 12,0 GB (wolne 11,9GB )

Wersja systemu
:
64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Opis problemu:
Gdy wejdę na serwer i się zaloguję, zrobię krok (lub nie) i od razu mnie wywala z crash-em

Screeny:

wszystko co mi się wyświetla jest  w linku poniżej

Treść błędu:

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]

Przed założeniem tematu, przeczytałem/am FAQ launchera, i nie znalazłem/am rozwiązania swojego problemu. 
Sprawdzałem wszystkie identyczne problemy i zostawały one albo nie rozwiązane i zamknięte albo rozwiązane na priv lub skype
Offline
Zaha
Zmienny jak kobieta



Posty: 41
Tematy: 6
Aug 2016
8
Slytherin
#2
Sterowniki do grafy mają jakiś problem:
C  [ig7icd64.dll+0x6d5d3]
[Obrazek: h10C0DCB4]
Offline
Cupp
Czarodziej



Posty: 64
Tematy: 11
Apr 2015
26
#3
Nie wiem co oznaczają te szalone znaczki ale zauważyłem, że np na stołach nic się nie pojawia, a jak najadę kursorem w pewien punkt to jest czarny zarys np. owoców w półmisku
Offline
Zaha
Zmienny jak kobieta



Posty: 41
Tematy: 6
Aug 2016
8
Slytherin
#4
Mówię sterowniki nawaliły, podaj mi jaką masz kartę graficzna jeśli zintegrowana to podaj rodzaj procesora i model płyty głównej.
[Obrazek: h10C0DCB4]
Offline
Cupp
Czarodziej



Posty: 64
Tematy: 11
Apr 2015
26
#5
Za cholerę nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz ale dam ci taki oto super ss bo jestem totanie zielony w sprawach komputerologii:

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Offline
Zaha
Zmienny jak kobieta



Posty: 41
Tematy: 6
Aug 2016
8
Slytherin
#6
Łatwiej jak pobierzesz program CPU-Z i zrobisz wszystkim zakładka zdjęcia oraz je tutaj wyślesz.
[Obrazek: h10C0DCB4]
Offline
Cupp
Czarodziej



Posty: 64
Tematy: 11
Apr 2015
26
#7
Mam nadzieję, że to to:

[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Offline
Zaha
Zmienny jak kobieta



Posty: 41
Tematy: 6
Aug 2016
8
Slytherin
#8
Hm - Co do włączenia karty graficznej AMD w biosie to nie mam pojęcia jak to zrobić no i widzę, że minecraft odpala ci się na Integrze.

Pobierz sterowniki do tej Integry
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
[Obrazek: h10C0DCB4]
Offline
Cupp
Czarodziej



Posty: 64
Tematy: 11
Apr 2015
26
#9
Już wszystko działa! Big Grin Baaardzo dziękuję Big Grin



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2016.