Witaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problem]SKLauncher
Offline
VampireQ
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Cze 2016
0
#1
Specyfikacja techniczna komputera: 
Procesor: Intel® Core™2 Duo Cpu    E7600 @ 3.06GHz 
RAM: 4,00 GB (dostępne 3,50GB )
Wersja systemu: x64
Opis problemu: Podczas uruchamiania gry launcher się crashuje
Screeny: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Treść błędu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]

Przed założeniem tematu, przeczytałem FAQ launchera, i nie znalazłem rozwiązania swojego problemu.
Offline
Juminako
mamałyga gdy ktoś bajdurzy farmazony



Posty: 248
Tematy: 9
Gru 2014
430
Gryffindor
#2
Na ledwo 4gb ramu nie pojedziesz kolego
Ps to prawda
[Obrazek: qtUdvuJ.jpg?1]
“I remain just one thing, and one thing only, and that is a clown. It places me on a far higher plane than any politician.”
Charlie Chaplin
Online
Lambdahh
Czarodziej



Posty: 37
Tematy: 3
Kwi 2016
69
Slytherin
#3
Kod:
Java HotSpot(TM) Client VM warning

...czyli masz Javę 32-bitową, 64-bitowa wyświetla w komunikacie "Java HotSpot 64-Bit Server VM warning".

Zainstaluj Javę stąd: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się] [opcja Windows Offline (64-bitowa)]
Każdy ma prawo do własnego zdania, ale nie do własnych faktów.
Offline
VampireQ
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Cze 2016
0
#4
Pobrałem jave 64-bitową i problem nadal występuje.
Chyba rzeczywiście muszę sobie dokupić RAM.
Mimo wszystko dzięki za pomoc.
Online
Lambdahh
Czarodziej



Posty: 37
Tematy: 3
Kwi 2016
69
Slytherin
#5
Jeśli wciąż występuje u ciebie dokładnie ten sam komunikat, to znaczy, że gra dalej wykorzystuje Javę 32-bitową, a nie 64-bitową.

Gdy wejdziesz do Edit Profile w launcherze, zawartość pola obok Executable powinna wyglądać dokładnie tak:

Kod:
C:\Program Files\Java\jre1.8.0_111\bin\javaw.exe

Na pewno pobrałeś to, o czym pisałem?

[Obrazek: hMO5HFN.png]
Każdy ma prawo do własnego zdania, ale nie do własnych faktów.
Offline
VampireQ
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Cze 2016
0
#6
Rzeczywiście gra wykorzystywała 32-bitową.
Dzięki wielkie Smile
Problem rozwiązany.
Offline
Veniqui
Ćmy wyżarły mi wątrobę. A serce mole.



Posty: 210
Tematy: 12
Gru 2015
204
Slytherin
#7
(08.11.2016 23:19)Juminako napisał(a): Na ledwo 4gb ramu nie pojedziesz kolego
Ps to prawda
yyyy, jumi skarbie nie kłam ludzi to mój pc jeszcze przez jakiś tydzieć ew miesiąc i działa mi wszystko ładnie na 100 fpsach elo.
[Obrazek: f87a8e526ffd489aae09813188f0a317.png]
Ps naprawde
[Obrazek: giphy.gif]



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2016 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2016.