Witaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problem]SKLauncher
Offline
VampireQ
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Cze 2016
0
#1
Specyfikacja techniczna komputera: 
Procesor: Intel® Core™2 Duo Cpu    E7600 @ 3.06GHz 
RAM: 4,00 GB (dostępne 3,50GB )
Wersja systemu: x64
Opis problemu: Podczas uruchamiania gry launcher się crashuje
Screeny: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]
Treść błędu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się]

Przed założeniem tematu, przeczytałem FAQ launchera, i nie znalazłem rozwiązania swojego problemu.
Offline
Lambdahh
Profesor transmutacji/dyrektor DPPC


Pracownik Hogwartu

Posty: 57
Tematy: 7
Kwi 2016
106
Slytherin
#2
Kod:
Java HotSpot(TM) Client VM warning

...czyli masz Javę 32-bitową, 64-bitowa wyświetla w komunikacie "Java HotSpot 64-Bit Server VM warning".

Zainstaluj Javę stąd: [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą zobaczyć ten link Zarejestruj się] [opcja Windows Offline (64-bitowa)]
Każdy ma prawo do własnego zdania, ale nie do własnych faktów.
Offline
VampireQ
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Cze 2016
0
#3
Pobrałem jave 64-bitową i problem nadal występuje.
Chyba rzeczywiście muszę sobie dokupić RAM.
Mimo wszystko dzięki za pomoc.
Offline
Lambdahh
Profesor transmutacji/dyrektor DPPC


Pracownik Hogwartu

Posty: 57
Tematy: 7
Kwi 2016
106
Slytherin
#4
Jeśli wciąż występuje u ciebie dokładnie ten sam komunikat, to znaczy, że gra dalej wykorzystuje Javę 32-bitową, a nie 64-bitową.

Gdy wejdziesz do Edit Profile w launcherze, zawartość pola obok Executable powinna wyglądać dokładnie tak:

Kod:
C:\Program Files\Java\jre1.8.0_111\bin\javaw.exe

Na pewno pobrałeś to, o czym pisałem?

[Obrazek: hMO5HFN.png]
Każdy ma prawo do własnego zdania, ale nie do własnych faktów.
Offline
VampireQ
Czarodziej



Posty: 4
Tematy: 2
Cze 2016
0
#5
Rzeczywiście gra wykorzystywała 32-bitową.
Dzięki wielkie Smile
Problem rozwiązany.
Offline
Pecie
Moderator


Moderator

Posty: 214
Tematy: 9
Cze 2015
122
Slytherin
#6
Zamykam, przenoszę.
[Obrazek: RZnoLti.gif]



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2017 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2017.